“Bogatstvo Hrvatske u kapljici vode”

Na objavljeni natječaj Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije javilo se deset vrtića. Tema natječaja bila je „ Bogatstvo Hrvatske u kapljici vode“ kroz likovni izražaj dječjih radova. Šest djevojčica odgojne skupine „Bubamare“ i „Mravi“ izradile su likovni rad s navedenom temom u kolaž tehnici, kojega smo poslali na navedeni natječaj.

Male slikarice bile su :

1. JANA STANIVUKOVIĆ

2. IVA VIDAKOVIĆ

3. LUCIJA KAČAVENDA

4. LEONARDA JURIĆ

5. LORA ČAVLOVIĆ

6. KLAUDIJA KOVAČEVIĆ

Bili smo jako sretni i ponosni kada smo dobili obavijest i odluku da je likovni rad naših djevojčica osvojio 2. mjesto a vrtić novčani iznos od 5.000,00 kuna za nabavu didaktike.

Tim povodom prisustvovali smo svečanoj dodjeli nagrade 9. lipnja 2010. godine u Glazbenoj školi Fran Lhotka u Sisku. Nagradu i priznanje primile su male slikarice u pratnji odgojiteljica Katice Šimičić i Dijane Vidošević i ravnateljice Ljerke Vidaković.

 

35. rođendan vrtića

35. ROĐENDAN VRTIĆA Svu radost našeg slavlja uz 35. rođendan podijelili smo s nama dragim prijateljima, roditeljima, bakama i djedovima. Slavlje je otpočelo izložbom dječjih i odgojiteljskih radova u galeriji, te predstavom u gradskoj kino dvorani, na kojoj je predstavljen samo jedan mali dio našeg rada.Uz pjesmu, ples i prekrasne kostime svome vrtiću sretan rođendan poželjela su djeca starijih odgojnih skupina: Bubamare i Mravi, te skupina kraćeg programa engleskog jezika. Od nekad male, davne 1975. godine sa 42 djece izrasli smo u veliku predškolsku ustanovu sa 280 djece i 30 djelatnika. U svojoj strategiji i viziji za budućnost imali smo na umu da samo sposoban i profesionalan djelatnik a naročito kompetentan odgojitelj sa holističkim pristupom može pomoći djetetu da shvati i razumije međusobne ovisnosti prirode i čovjeka te društva u cjelini u izazovnom suvremenom svijetu. Edukacije u kojima smo tijekom posljednjih godina sudjelovali i koje su utjecali na razinu kvalitete našeg radnog okruženja i pedagoškog promišljanja i djelovanja, ulog su za djecu i buduće generacije. Jer tko ima djecu ima i budućnost. Slike sa našeg rođendana pogledajte u galeriji.

Popis primljene djece

POPIS PRIMLJENE DJECE U VRTIĆ – I. JASLICE ZA PEDAGOŠKU GODINU 2010./2011. 1. JASLICE 1. EMA VIDAČEK 2. KATARINA UNGAR 3. LAURA FILIPOVIĆ 4. LANA KALCINA 5. DUNJA BOGATIĆ 6. MIHAEL DOŠLOVIĆ 7. JAN PUCIĆ 8. FRAN MILIČEVIĆ 9. BORNA MARKOVIĆ 10. MARKO KUŠMIŠ 11. FILIP BOGUNOVIĆ 12. ANTE GRDUR 13. PAVLE KOMLJENOVIĆ 14. MARKO BERIĆ 15. JANA JERKOVIĆ Odgojitelji : Katica Šimičić i Dijana Vidošević RODITELJSKI SASTANAK ZA I. JASLIČKU ODGOJNU SKUPINU ODRŽATI ĆE SE U četvrtak, 10.06. 2010. GODINE S POČETKOM U 16 SATI U PROSTORU VRTIĆA. Molimo roditelje da se obvezno odazovu pozivu u zakazano vrijeme. 2. JASLICE - RIBICE 1. MARIN CIPRIJANOVIĆ 2. DAVID PREKSAVEC 3. LUKA HORVAT - KRIJESNICE – 1. LUKA BILOGREVIĆ 2. ELENA BUBIĆ 3. VALENTIN BABIĆ 4. LANA CRNOJEVIĆ 5. MARKO BRTAN 6. IVAN KOVAČEVIĆ - MRAVI – 1. LEONA LUMBIĆ 2. BORIS KOMLJENOVIĆ 3. LAURA BILANDŽIJA 4. FILIP DEUBLER 5. MATEJ JUPEK 6. ELENA MLINAR 7. MIHAEL KADLIČEK 8. PATRICIJA JELINEK 9. MATEJ BERIĆ - JEŽIĆI - 1. GABRIEL ŠIMIČIĆ 2. IDA FIJAČKO 3. MARKO LIPIČANIN 4. IVAN DANDIĆ 5. LUKRECIA PRKA 6. NIRVANA VONIĆ 7. ELLA KUKLA - PAHULJICE- 1. GABRIEL STARČEVIĆ 2. LUKA MAČKOVIĆ 3. ELENA PIRC 4. ROBERT RIJETKOVIĆ 5. KORINA RIJETKOVIĆ 6. ANA CIKOJEVIĆ 7. LJUPKA ŠEPOVIĆ Navedena djeca prije polaska u vrtić moraju obaviti liječnički pregled i to u 8mj. ako polaze u rujnu ( kod svoga liječnika) nakon kojeg će dobiti potvrdu da je dijete zdravo koju će dati pri polasku svojoj odgojiteljici. Ako nije posebno naznačeno, djeca polaze u vrtić 01.09.2009. godine ( srijeda ). Za sve dodatne informacije vezane oko polaska u vrtić možete se obratiti u tajništvu vrtića ili na telefon broj: 600-320 Veselimo se našem susretu, te roditeljima iskrenu dobrodošlicu. INFORMACIJA  ZA  RODITELJE KOJI UPISUJU DJECU U VRTIĆ

1. Dijete može biti polaznik vrtića ako je primljeno i njegovo ime bude objavljeno na listi primljene djece. 2. Prvi dan dolaska djeteta u vrtić roditelj je dužan odgojitelju dostaviti liječničku potvrdu da je dijete zdravo. Liječničke potvrde roditelji će vaditi tijekom kolovoza kod djetetovog liječnika. 3. Na individualnom razgovoru (roditelja s odgojiteljima) roditelj će dobiti sve potrebne informacije, a isto tako dati odgovore na sve upite o svom djetetu. 4. Prvi dan dolaska djeteta potrebno je donijeti papuče, pidžamu i liječničku potvrdu ( KOJU PREDAJE ODGOJITELJICI, a za sve ostale informacije roditelji će se dogovoriti s odgojiteljicama. 5. Potpisivanjem ugovora (između vrtića i roditelja) biti će regulirana sva prava i obveze, s toga Vas lijepo molimo da ga dobro pročitate i pridržavate se potpisanog.