HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN – u vrtiću

Hrvatski olimpijski odbor poručuje svim građanima :  BAVITE SE ŠPORTOM , odjenite bijelu majicu kao simbol mira, prijateljstva i razumijevanja. Mi smo to i učinili na svoj način, 10. rujna na Hrvatski olimpijski dan jer to je prvi korak prema zdravom načinu života. Pogledajte kako …

Poštovani roditelji,

Upisom djeteta u naš vrtić postajemo bliski suradnici. Zajednička nam je zadaća osigurati sve uvjete potrebne za zdravlje, sigurnost i optimalan razvoj Vašeg djeteta, za njegovo radosno i vedro djetinjstvo.

Polazak djeteta u vrtić ili jaslice uglavnom je, kod većine roditelja, prvo odvajanje od roditelja na dulje vrijeme. Vrlo često je ovo traumatična situacija, kako za dijete tako i za roditelje jer je ispunjena strahom od odvajanja i naporima da se dijete prilagodi novoj situaciji. Dobrom suradnjom i ti će problemi biti riješeni.

U ovoj pedagoškoj godini 2010./2011. U PRIMARNI PROGRAM ( 10 satni ) upisano je ukupno 184 djece koja  su raspoređena u slijedeće odgojne skupine :

1.  BUBAMARE  – I. jaslice ………… odgojiteljice :  Katica Šimičić i Dijana Vidošević

2. RIBICE   –  II. jaslice …………….. odgojiteljice :  Ljerka Perše i Dragica Abramović

3.  KRIJESNICE  vrtićka skupina… odgojiteljice :  Jadranka Grgošić i Marija Johović

4.  PAHULJICE  vrtićka skupina…. odgojiteljice :  Renata Jurić i Đurđica Kujundžić

5.  ZEČIĆI   vrtićka skupina ………. odgojiteljice:  Nedjeljka Kožarić i Snježana Hajdinović

6.  ZVONČIĆI  vrtićka skupina……. odgojitelji : Tina Perše i Marijan Veble

7. MALA SUNCA vrtićka skupina….odgojiteljice:  Kata Baić i Valentina Opić

8.  JEŽIĆI  vrtićka skupina …………..odgojiteljice :  Helena Kovačević i Katarina Ćosić

9.  LEPTIRIĆI vrtićka skupina ………odgojiteljice: Jela Zastavniković i Ivana Poturica

KRAĆI PROGRAM ENGLESKOG JEZIKA započeti će s radom 1. listopada 2010. godine. Upisuju se djece s navršenih pet godina ( koja pohađaju redovni primarni program kao i sva ostala zainteresirana djeca s područja Grada ) . Upis se vrši kod voditeljice programa gđe. NEDJELJKE KOŽARIĆ.  Sve dodatne informacije dobiti će se na roditeljskom sastanku koji će biti dogovoren s ogojiteljicom.

KRAĆI PROGRAM MINIMUMA GODINU DANA PRIJE POLASKA U ŠKOLU tzv. “MALA ŠKOLA”  započeti će s radom nakon upisa djece koji će započeti 27. rujna 2010. godine. Upisuju se djeca  koja su rođena 2004./2005. godine a sve informacije mogu se dobiti nakon navedenog datuma u tajništvu vrtića ili na telefon  600-320. Voditeljica programa je odgojiteljica DRAGICA ĐILAS.

DOBRO NAM DOŠLI DRAGI PRIJATELJI, VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU !