ZVONČIĆI

Suradnja sa roditeljima

I ovo je bila prigoda kako bi se suradnja sa roditeljima poticala na obostrano zadovoljstvo. U skupini “Zvončići”  u stvaralački rad uključili su se i roditelji koji su zajedno sa djecom mjesili tjesto ali i izrađivali slatka i slana peciva.Najveće zadovoljsto je bilo gledati ih u zajedničkim aktivnostima,dobrom primjeru kako se ponašati dok se aktivnosti izvršavaju i na poslijetku kao se sve iza sebe treba počistiti  i pospremiti. Ukusnim pecivima svi smo se kasnije i počastili. 

 

DANI KRUHA

Dani kruha i zahvalnosti

U srednjoj odgojnoj skupini “Mala sunca” aktivnosti se nastavljaju uz projekt ” Majka Zemlja” koji su započeli prošle pedagoške godine a nastavljeni prigodnim sadržajima, koje vode djeca od – zrna do kruha – i ove godine. Promatrajući i učeći od starijih, djeca su imala niz aktivnosti kroz koje su izražavali svu svoju kreativnost ali i samostalnost, osobit odnos prema hrani a posebice prema kruhu. Zato svake godine, pa tako i ove, posjete jednu od pekarnica u gradu kako bi se upoznali sa radom naših vrijedih pekara.

   

 

LEPTIRIĆI I JEŽIĆI

Starije skupine u Zagrebu

U četvrtak  07.listopada  dvije predškolske skupine realizirali su planiranu zadaću kulturnog sadržaja. Posjetili su kazalište za djecu “ŽAR PTICA” i pogledali predstavu ” Mačak u čizmama”. Nakon predstave ručak je upriličen u poznatom, za djecu omiljenom, restoranu Mc Donald’s. Nisu zaboravljene i tjelesne aktivnosti pa su posjetili dječje igralište  na Bundeku. Uz prekrasan sunčani dan gdje su bile zadovoljene sve dječje potrebe sreću nisu skrivale niti odgojiteljice kada su se vratile oko 16 sati.