Fritule za prijatelje

Ovako to rade Zvončići i Pahuljice Za svoje prijatelje umjesto krafni, koje će raditi tete kuharice za maskenbal, oni su pravili slastice na svoj način. Prvo su brojili svi: 2 jaja, 3 žlice šećera, 2 čvrsta jogurta,  a samo neki s tetom brojili su do broja 16 i to žlica oštrog brašna i malo soli zatim 1 paketić praška za pecivo i 1 paketić vanil šećera, e tu nastaje veselje to znaju svi, samo poderete vrećicu (i sve se prospe, pa tako nekoliko puta). Teta je pripremila 1 paketić grožđica (10 dkg) i to je lako, opet poderete vrećicu ( samo pazite, mora se prosuti). Na kraju posuti sve sa sitnim šećerom,tako dugo sipate dok se ne digne oblak prašine i sve ne za bijeli oko vas, zatim jedete dok ne dobijete bijele brkove. Probajte i vi.      

Karnevalski dani

Klaun Čupko oduševio najmlađe Počeli su dani karnevala, ludovanja i smjeha a s njima je u naš vrtić stigao i klaun Čupko. Svojom predstavom " Idemo u ZOO vrt " te raznim čarolijama i veselim pjesmicama sve nas je od srca nasmijao. Kako bi bilo što više pjesme i veselja, Čupko je poklonio svoj djeci CD sa novim pjesmicama koje ćemo zajedno pjevati do korizme.                                    Djeca su izvrsno surađivala i htjela pomoći klaunu svojim sudjelovanjem    

Upoznajemo domaće životinje

Dobra suradnja sa roditeljima U suradnji sa obitelji djevojčice Hane Basarić, u skupinu Zečići, došao je nesvakidašnji gost. Malo janje oduševilo je djecu pa i odrasle svojom umiljatošću i živahnošću. Ova suradnja realizirana je u cilju razvoja dječje spoznaje o domaćim životinjama i njihovim mladunčadi.