STRES-najveći ubojica današnjeg čovjeka

"Jeste li jači od stresa" Pitanje je koji si postavlja svaki  čovjek samo onda kada osjeti neke probleme. Upravo na tu temu organizirana je radionica koju je vodila gđa. Tarra Barat za djelatnike našeg vrtića i goste kolegice  iz vrtića Iskrice iz Lipovljana. Na prvom susretu pokušali smo detektirati rane upozoravajuće znakove stresa i individualni stupanj svakog od nas. Strategija upravljanja stresom, opuštanje i promjena načina razmišljanja su neke teme za buduće radionice koje bi pomogle životu i radu svakog čovjeka. Nadamo se i budućoj suradnji.     

Uz Dan grada

Skupina "Balončići" u Centru Tomić U sklopu programa  Dana grada i zaštitnika Sv.Luke djeca našeg vrtića, sinošnjim nastupom u Centru Tomić, upotpunili su program Turističke zajednice Novska u podjeli priznanja. Svojim programom razveselili su prisutne i uputili rođendansku čestitku svome gradu.  

Dječji tjedan

Šarijada u gradu Jedna od aktivnosti u Dječijem tjednu je i šarijada u centru grada. Ove godine uz lijepi sunčan dan pridružila su nam se i djeca nižih razreda OŠ. Novska. Svoje poruke crtali su kredama u boji a pridružio im se i gradonačelnik našeg grada. Mlađe skupine svoje poruke ostavili su na ulazu i dvorištu vrtića. Sa visoke dizalice napravljena je zajedničku fotografija.