Vježba evakuacije

Zvuk sirene,brzi izlazak …

Na zvuk sirene u trajanju od 90 sekundi (3x po 20′ sa razmakom od 15′) oglašena je vatrogasna uzbuna u našem vrtiću. Sva djeca sa odgojiteljima i ostalim djelatnicima, po planu evakuacije,  napustili su vrtić. Na naš poziv vatrogascima u kratkom vremenskom roku intervenirala je i vatrogasna postrojba. Zadovoljni smo provedbom same vježbe i brzinom evakuacije iz vrtića a posebno pribranošču svih djelatnika i djece.

 

 

 

 

 

 

Humanitarna akcija

“UČINIMO ŽIVOT VRIJEDAN POKLONIMO OSMIJEH JEDAN”

Ime je humanitarne akcije u kojoj su sudjelovale starije skupne “Zečići” i “Balončići”. Cilj akcije je da svojim dobrovoljnim prilozima razvesele djecu dječjeg doma u Lipiku u ovo vrijeme
darivanja. Kao i uvijek akciji su se odazvala sva djeca, sa svojim roditeljima.

 

Pregled vrtičke djece

Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije Mr.sc. Miljenko Cvjetičanin,dr.med.

Danas i sutra pregledati će djecu u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja predškolske dobi, organiziran je pregled (screening testove) donjih ekstremiteta i stopala po odgojnim skupinama vrtičkog uzrasta.
Nakon ovog pregleda organizirane su i pojedinačne konzultacije za roditelje u poslijepodnevnim satima u prostoru vrtića. Akcija ovog pregleda, stručni savjet kao i vježbe kineziterapije su u cijelosti besplatne i ne obvezuju roditelje. Nabavu ortopetskih pomagala prepuštena je izboru roditelja.