Oproštaj sa predškolcima

U Gradskom kinu

Uz dan vrtića 01.06.i oproštaj sa predškolcima i prekrasnu svečanost priredili su skupine BALONČIĆI sa prijateljima iz skupina Pahuljice i Krijesnice u ponedjeljak i ZEČIĆI dan kasnije u utorak. Teško je bilo sažeti sve ono što se u vrtiću radilo od jaslica pa do predškole u sat vremena ali djeca i roditelji koji su nas pratili u odrastanju shvatili su našu poruku i zahvalu svima na suradnji i pomoći.

 

završna sv. 5mj.2013 003 (Small) završna sv. 5mj.2013 018 (Small)

 

završna sv. 5mj.2013 028 (Small) završna sv. 5mj.2013 032 (Small)

 

12.Olimpijski festival dječjih vrtića

Drugi put u Novskoj

Osam vrtića iz Sisačko-moslovačke županije ( Glina, Hrvatska Kostajnica, Kutina,Petrinja,Sisak novi, Sisak stari, Popovača i Novska) odmjerili su snagu u 5 disciplina  i to: maliom nogometu,skoku u dalj s mjesta, bacanju loptice u dalj, trčanju na 50m, i štafeti 4×25 metara za djevojčice i dječake. Vrijeme nam nije bilo naklonjeno pa smo zbog sigurnosti djece po prvi put cijelo natjecanje preselili u Gradsku športsku dvoranu te se tako po prvi put u zatvorenom prostoru održala ovakava manifestacija.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naš vrtić je osvojio sljedeće medalje:

2. mjesto u malom nogometu djevojčice – SREBRENU MEDALJULaura Bilandžija, Mia Androšević, Ella Poklatko, Maja Vagner Dragić, Elena Mlinar, Irma Stanivuković, Lana Baić, Mia Vidaković, Hana Klanac i Nela Ficko Berić.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. mjesto u malom nogometu dječaci – BRONČANU MEDALJU Marko Perošević, Jan Vučić, Frano Brtan, Matija Škovrlj, Matija Jupek, Roko Movrić, Jakov Vukelić, Niko Gavranović, Luka Čevizović, Boris Komljenović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. mjesto trčanje na 50m – BRONČANU MEDALJU Ivan Pranjić

3. mjesto štafeta 4x25m – BRONČANU MEDALJU Noa Domitrović, Viktor Barešić, Marian Čelan i Jakov Jugović

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sv. Florijan

Dobra suradnja sa vatrogascima

Uz lijepi sunčan dan i aktivnosti koje su nam i ove godine pripremili vatrogasci grada Novske, na gradskom trgu iznenađenjima nije bilo kraja. Starije i srednje odgojine skupine sa svojim odgojiteljima međusobno su se natjecali u obaranju plastične čaše sa vodenim crijevom. Uz radost, smijeh i po koju mokru majicu dobro smo se zabavili i pokazali spremnos najmlađih.

IMG_0462 (Small)IMG_0463 (Small)

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0464 (Small)IMG_0460 (Small)

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0474 (Small)IMG_0461 (Small)