Prijatelji iz Puske

Djeca iz područne škole Puska bili su nam dragi gosti te nas iznenadili prekrasnim glazbeno scenskim nastupom koji su pripremali ove godine sa svojim učiteljicama Vesnom Vidaček i Verom Mađerić. Vrlo edukativne pjesmice praćene sinkroniziranim pokretima,naša djeca, od najmlađih do najstarijih, su vrlo pozorno pratili  te ih bodrili čestim pljeskom. IMG_2416 (Small) IMG_2417 (Small) IMG_2420 (Small) IMG_2421 (Small) IMG_2422 (Small)

13.Olimpijski festival dječjih vrtića

Vrtići Sisačko - moslavačke županije u organizaciji športskih udruga i saveza SMŽ već trinaestu godinu sudjeluju na festivalu pod nazivom "I JA ĆU BITI OLIMPIJAC". Cilj manifestacije je potaknuti djecu na fizičke aktivnosti i popularizirati šport kao takav. Ove godine domaćin festivala je bio Sisak te se na Gradskom stadionu okupilo 7 vrtića i to iz Gline, Kutine, Novske, Petrinje, Popovače i dva vrtića iz Siska. Natjecateljske discipline u kojima su nastupala djecu su bile: trčanje na 50m, skok u dalj, bacanje loptice, štafeta 4x25m i mali nogomet za djevojčice i dječake. Iako pamtimo i bolje rezultate sva djeca su dobila medalje za sudjelovanje te radosni pošli kući a druženja podijelili sa svojim prijateljima iz drugih vrtića. OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_2334 (Small) IMG_2350 (Small) IMG_2370 (Small)  IMG_2336 (Small) IMG_2339 (Small) IMG_2375 (Small) IMG_2371 (Small)IMG_2364 (Small)

Patkice na izletu u Zagrebu

Na jednodnevni izlet u Zagreb išla su djeca skupine "Patkice" sa svojim odgojiteljicama Dijanom i Ivanom. Tom prilikom su bili u kazalištu Mala scena i gledali predstavu Kraljevna na zrnu graška. Nakon predstave svoje fizičke aktivnosti nastavili su u ZOO-vrtu gdje su oduševljeno obilazili kaveze sa životinjama i postavili bezbroj pitanja o njima jer su ih doživjeli na osoban način. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA