USKRSNA RADIONICA

Odgojiteljice skupine „Bubamare“ organizirale su uskrsnu radionicu za djecu i njihove roditelje. Koristili su različite materijale kao što su prešano cvijeće, salvete, ispuhana jaja, grančice, kutije za jaja, karton, tuljak od papira… Izrađivali su prigodne ukrase kojima će ukrasiti svoj dom za predstojeće blagdane!

SURADNJA S KNJIŽNICOM OSNOVNE ŠKOLE „NOVSKA“

U posjet su nam došle učenice Osnovne škole „Novska“, njihove nastavnice  i djelatnica knjižnice u pratnji ravnateljice škole. Ovim posjetom ostvarena je suradnja s knjižnicom osnovne škole.  Učenice su u mlađim odgojnim skupinama izvele kratke igrokaze na temu Uskrsa, a nastavnice i djelatnica knjižnice su čitali prigodne priče u odgojnim skupinama „Bubamare“, „Patkice“, „Pčelice“, „Štrumfovi“ i „Loptice“. Djeca su s posebnim interesom promatrala igrokaze djece i slušala zanimljive priče „novih teta“. Osim toga, na poklon smo dobili igračke i slikovnice koje će nam biti uspomena na lijepo druženje.

STRUČNI POSJET MENTORICE IZ PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA „KORAK PO KORAK“

S obzirom da smo uključeni u UNICEF-ov projekt u sklopu kojeg organiziramo zajednicu učenja, mentorica naše ustanove Bojana Gotlin (odgojiteljica u DV Savica) iz Pučkog otvorenog učilišta „Korak po korak“ boravila je u odgojnim skupinama vrtića. Promatrala je prostorno uređenje te je sudjelovala u radu zajednice učenja na kojoj su se razmjenjivali primjeri dobre prakse.

image-717a479faa9154d5a632edffc4089ae3a407a162c28643911a4ff0a4dbff5418-V