EDUKATIVNO PREDAVANJE O SIGURNOSTI DJECE U VOZILU

Dana 25.11.2015.g našu ustanovu posjetili su djelatnici PP Novska s ciljem upoznavanja djece sa pravilima kako se sigurno voziti u automobilu. Glavni cilj ovog upoznavanja bio je da djeca spoznaju važnost autosjedalice – koliko je ona bitna za njihovu sigurnost u prometu. Djeca su sa zanimanjem slušala što su im pričali policajci pa su i sami počeli govoriti na koji način se oni voze u automobilima svojih roditelja.

INTERAKTIVNA RADIONICA

U ponedjeljak, 23.11.2015. g. naša odgojiteljica Dragica Abramović provela je interaktivnu radionicu za sve zainteresirane za izradu igračaka- slagarica od prirodnih materijala. Radionica je održana u GKČ “Ante Jagar”. Cilj radionice bio je pružiti svim sudionicima zadovoljstvo da vlastitim rukama izrade slagaricu od prirodnih materijala, kartona i drvenih letvica oslikavši je akvarelom. Prirodni materijali u jednoj novoj formi, obliku i boji bili su velik izazov za sve sudionike koji su te materijale pretvorili u prekrasne slagarice.

“ISPECI PA RECI”

U kino dvorani našeg grada  kazalište slijepih i slabovidnih „Novi život“ iz Zagreba, nastupili su s predstavom “Ispeci pa reci” pred najmlađima, djecom iz Dječjeg vrtića „Radost“.PREDSTAVA04_201115 PREDSTAVA03_201115 PREDSTAVA05_201115

Poslovice Um caruje, snaga klade valja, Lijepa riječ sva vrata otvara, Bolje spriječiti, nego liječiti, Gdje čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna i Tko drugom jamu kopa, sam u nju pada  najmlađim gledateljima dočarale  su  radost gledanja kazališne predstave. Cilj predstave je istaknuti ljudske vrijednosti, vrijednost sampoštovanja i samopouzdanja.