KLAUN ČUPKO

I ove godine naš vrtić posjetio je klaun Čupko. Kao i prijašnjih godina razveselio je i velike i male raznim zgodama i šalama, te nam je pripremio mnogo zabave i smijeha. Na kraju predstave svako dijete je razveselio prigodnim CD-om.

cupko 1 cupko 6 cupko 5 cupko 4 cupko 3 cupko 2

POSJET SREDNJOJ ŠKOLI NOVSKA

U utorak,19.01.2016. skupina “Pčelice” posjetila je stolarsku radionicu Srednje škole Novska. Djecu su srdačno dočekale ravnateljica, g. Fijačko-Filipović, profesorica g.Tutić i učenici 1. razreda, smjer stolari.

Djeca su imala priliku vidjeti kako se izrađuju kućice za ptice, podlošci za čaše i slike tehnikom paljenje drveta lemilicom. Djeci je sve bilo jako zanimljivo, pozorno su sve promatrali, pitali ako ih je što zanimalo, a za nagradu su neki dobili sliku ili kutiju za bojice (rad učenika).

Kako bismo što lakše privukli gladne ptičice dobili smo 4 kućice za ptice koje ćemo instalirati u dvorište našeg vrtića.

marija 2 marija 4 marija 5 marija 6 marija 7 ide marija 7 marija 1

OBAVIJEST O UPISU I PLAN UPISA DJECE U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE 2016/2017.

Poštovani roditelji,

u nastavku Vam prilažemo obavjesti o planu upisa, te pregledima djece za upis u 1. razred osnovne škole. Također, sve potrebne informaciju su izvješene na ulazu u Dječji vrtić “Radost” Novska.

Obavijest o pregledu djece prije upisa i upisu djece u I razred osnovne škole za šk god 2016-2017

SČ – Plan upisa djece u I razred osnovne škole za šk god 2016-2017