logo radost
Petak, 18 Lipanj 2021 18:20

ZAVRŠNA PRIREDBA SKUPINE ''BUBAMARE''

Napisao/la

Dana 16.06.2021. skupina ''Bubamare'' održala je završnu priredbu na Novljanskom jezeru. Kroz prigodni program igrokaza, pjesme i plesnih igara oprostili smo se od naših školaraca i zaokružili ovu pedagošku godinu. Nakon svečanog programa uslijedilo je zajedničko opušteno druženje djece, roditelja i odgojitelja.

Srijeda, 16 Lipanj 2021 16:50

ZAVRŠNO DRUŽENJE SKUPINE ''PATKICE''

Napisao/la

Dana 12.06.2021. godine skupina „Patkice“ održala je završno druženje s roditeljima na Novljanskom jezeru. S obzirom da je skupina „Patkice“ unazad godinu i pol bila u projektu „Mali planinari“ druženje je osmišljeno u nekoliko dijelova. Odmah nakon okupljanja djeca su pokazala naučeno vodeći sama svoje roditelje planinarskom stazom do jezera uz razne zadatke – praćenje planinarskih oznaka, uzimanje „dokaza“ na kontrolnim punktovima da su sve uredno prošli te stići što prije do cilja pazeći na sigurnost pri kretanju stazom. Nakon kratke okrijepe proglašene su tri najbrže ekipe te svoj djeci podjeljene nagrade za znanje i trud. Odmah nakon toga djeca su pokazala kroz pjesmu, ples i recitacije što su naučila kroz ovu godinu i time razveselili i razgalili srca svojih roditelja. Po završetku „službenog“ dijela, svi su se podružili i počastili uz roštilj!   

Srijeda, 16 Lipanj 2021 16:34

ZAVRŠNA PRIREDBA SKUPINE ''MEDVJEDIĆI''

Napisao/la

Dana 15.06.2021. starija vrtićka skupina ''Medvjedići'' održala je završnu priredbu na terasi objekta ''Radost'' kojom se pjesmom, plesom  i prigodnim igrokazima oprostila od vrtića. Nakon izvedenog programa malim vrtićkim maturantima podjeljene su diplome za završeno vrtićko obrazovanje. 

Srijeda, 16 Lipanj 2021 16:30

PREDSTAVA ''NAJLJEPŠI CVIJET''

Napisao/la

Dramska skupina centralnog objekta održala je 14.06.2021.god. u dvorištu našeg vrtića predstavu pod nazivom "Najljepši cvijet". Djeca su sa zanimanjem pratila zgode i nezgode umišljenog cvijeta te su spoznali što je pravo prijateljstvo. U predstavi su odgojiteljicama pomogle i djevojčice Korina Šepović te Eva Domitrović iz skupine "Medvjedići".

Srijeda, 16 Lipanj 2021 06:15

ŠTRUMPFOVI I SOVICE U ZAGREBU

Napisao/la

Dan pun zabave, uživancije i novih iskustava.Ove godine smo uspjeli realizirati izlet u Zagrebu. Već samo putovanje autobusom za neke bilo je sasvim novo iskustvo i svi smo se jako veselili. U kazalištu smo pogledali zanimljivu predstavu „Ružno pače“, a nakon predstave posjetili smo Muzej malih vlakova. U muzeju smo vidjeli makete različitih željezničkih kompozicija ali i makete koje prikazuju razna događanja u gradu Zagrebu. Obišli smo i znamenitosti u užem centru grada, a djecu je posebno razveselio ručak u Mc Donalds-u. Prije povratka kući razgibali smo se i poigrali na spravama uz Bundek.

Petak, 11 Lipanj 2021 14:46

Završna priredba “Slonića“

Napisao/la

Dana 10.06.2021. starija jaslička skupina “Slonići“ iz Izdvojene organizacijske jedinice “Stribor“ održala je završnu svečanost za roditelje. Poštivajući sve epidemiološke mjere, roditelji su kroz priču mogli vidjeti što su “Slonići“ sa svojim odgojiteljicama Ivanom i Marinom učili tokom  cijele pedagoške godine. Svojim velikim pljeskom podržavali su djecu u njihovoj spontanosti i simpatičnosti, u svim točkama priredbe. Tako maleni, ali s velikim srcem i uz jako malo suzica, “Slonići“ su stvorili prelijepe uspomene!

Hvala svima!

Utorak, 08 Lipanj 2021 05:56

ŠTRUMPFOVI U PROMETU

Napisao/la

Proteklo razdoblje Štrumpfovi predškolci intenzivno se pripremaju za polazak u školu. Ta priprema obuhvatila je i upoznavanje prometnih znakova i samostalno sudjelovanje u prometu kao pješak. Crtali su i izrađivali prometne znakove i semafore, rješavali radne listiće i provježbavali prometne situacije na malom poligonu. Posebno zanimljiva i edukativna bila je posjeta autoškoli DDM Novska te šetnja s prometnim policajkom kroz grad.

Nedjelja, 06 Lipanj 2021 16:04

“Tajne svemira“

Napisao/la

Djeca skupine “Šapice“ sa svojim odgojiteljicama Ivanom Poturicom i Antonelom Krišto priredbom “Tajne svemira“ oprostili su se od svojih prijatelja koji odlaze u školu. U predvorju vrtića prezentirali su svojim roditeljima dio onoga što su naučili kroz projekt koji je trajao cijelu pedagošku godinu.

Danas nam je divan dan, divan dan! Našem vrtiću rođendan, rođendan! Sretan rođendan žele ti “Cvjetići“!

Nedjelja, 30 Svibanj 2021 20:57

Mi smo djeca vesela

Napisao/la

Za kraj pedagoške godine, djeca skupine “Zečići“ i njihove odgojiteljice Snježana Hajdinović i Mateja Zrinski predstavili su se roditeljima sklopom dječjih tradicijskih pjesama, plesova i igara. Obučeni u dječje narodne nošnje izmamili su osmijeh na roditeljskim licima, ali i suzu u oku od sreće i veselja. Mladi folkloraši “Stribora“ tokom čitave su pedagoške godine njegovali folklor i običaje našeg kraja kako ne bi otišlo u zaborav.

Stranica 1 od 38

Dječji vrtić RADOST 

Ivane Brlić Mažuranić 1
44330 Novska

Tel: 044 600 320
Mob: 091 493 6204
Fax: 044 608 138
E-mail: vrtic.radost@optinet.hr

Važni kontakti

RAVNATELJICA
Ljerka Vidaković, prof.
ravnateljica@radost-novska.hr

PEDAGOGINJA
Ivana Zelenika
pedagoginja@radost-novska.hr

ZDRAVSTVENA DJELATNICA
Eleonora Ždralović
zdravstvena.voditeljica@radost-novska.hr

Upisi

Sve informacije i dokumente vezane uz upis u vrtić pronađite ovdje


Programi

Nudimo raznorazne programe našim malenim polaznicima. U ovoj sekciji se možete informirati a našim grupama i dodatnim aktivnostima.

Jelovnik

Vrlo je bitno da se djeca u vrtiću zdravo hrane. Kako izgleda jelovnik možete pogledati ovdje.


Dokumenti

Svi naši spisi na jednom mjestu.

- Izjava o pristupačnosti

© 2020 Dječji vrtić RADOST